« Flexterieur,..... Een onderdeel van MasColor styling & imaging » « Flexterieur,..... Mascha van den Barselaar »
Mascha van den Barselaar is mijn naam,
Ik ben eigenaar van Flexterieur, een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in Vastgoedpresentatie. Met Flexterieur wil ik aangeven dat veel interieurs flexibel zijn, wat handig is als een woning te koop komt te staan. Tegen mijn milieukundige achtergrond “recycle” ik interieurs.
Ik zie snel mogelijkheden bij particulieren om zonder al te veel kosten te herindelen, of spullen waar de verkoper geen waarde meer in ziet, te hergebruiken “voor de verkoop”.
Daarnaast ben ik op de hoogte van de laatste trends, en weet ik de leuke adresjes, en waar wat beschikbaar is. Wanneer ik deze kennis deel met verkopers, worden zij vaak enthousiast en staan ze ondanks de veranderende woningmarkt, toch positief in het verkooptraject.

Een modelwoning opleveren is een feestelijk, en spannend moment, iedere keer weer. Het creatieve proces wat eraan vooraf gaat, de daadwerkelijke inhuizing van de inboedel en de punten op de i zetten, we lopen bijna altijd tegen behoorlijke deadlines; als het eenvoudig zou zijn, zou iedereen het doen.
Het doet me goed als de opdrachtgever goede resultaten haalt, mede dankzij de modelwoning; het is fijn om je dan een team te voelen!

Om het team compleet te maken ben ik een samenwerking aangegaan met mijn man, Ed van Campenhout, van EduArt Imaging. Hij is fotograaf en draagt op deze manier bij aan de presentatie van woningen. Bij “fotografie” kunt u al zijn werk en creativiteit terugvinden.