« Flexterieur,..... Een onderdeel van MasColor styling & imaging » « Flexterieur,..... Mascha van den Barselaar »
Verkoopstyling/vastgoedstyling
Vastgoedstyling heeft alles te maken met een aantrekkelijke presentatie van uw te koop/te huur staande woning of object.
De restyling is slechts een onderdeel van de hele presentatie. Aanvullende realistische en sfeervolle fotografie maakt de presentatie compleet.

Wat doet Flexterieur op gebied van vastgoedstyling?
- Geeft vastgoedstyling advies aan particulieren, o.a. in opdracht van makelaarskantoren;
- Fotografeert het interieur van de woning en de omgeving, maar biedt ook 360˚ fotografie, hoogte fotografie en woning videofilms aan (in samenwerking met EduArt Imaging).

Vastgoedmarketing
Soms is er méér nodig dan alleen professionele styling en fotografie.
De woning staat al wat langer te koop, en er zijn al diverse inspanningen verricht, maar toch stagneert de verkoop. U wilt graag weten wat er aan schort.

Flexterieur analyseert de mogelijkheden en kansen van uw woning/object, wat uw positie is ten opzichte van uw concurrent(en). U krijgt tools aangereikt om een hernieuwde verkoopstrategie uit te zetten, zodat er weer beweging komt in het aantal bezoekers / bezichtigingen en verkooptraject.

In een aantal gevallen is er juist iets ánders nodig dan een fysieke restyling en interieurfotografie. Bijvoorbeeld een digitale restyling of een aantal 2 of 3 dimensionale plattegronden.
Dit bij woningen / objecten die verouderd zijn en / of waar géén budget is voor ingrijpende renovaties of verbouwen.
Het resultaat: de woning gaat meer opvallen omdat de mogelijkheden van diverse ruimtes zichtbaar en aantrekkelijker worden.